Dit bedrijfspand was dringend toe aan een nieuwe vloer die makkelijk schoon te houden is en volledig naadloos is. Na een zoektocht op het internet zijn ze bij ons terecht gekomen. We hebben in het bedrijfspand de epoxyvloer EP Gietvloer A300 aangebracht. Er is gekozen voor de kleur RAL7035. Dit is een lichte grijstint.

De perfecte bedrijfsvloer

Een vloer op basis van epoxy is de perfecte bedrijfsvloer. Vooral voor industriële bedrijven is deze vloer de geschikte keuze. Een epoxyvloer is erg sterk en kan daardoor zware belasting van voertuigen of machines goed aan. In dit bedrijf wordt gereden met heftrucks en auto’s, dat is geen probleem en zal de vloer ook niet aantasten. Ook kan de vloer tegen chemische middelen, dus als er iets gemorst wordt kan dan goed worden verwijderd. Wij hebben de EP Gietvloer A300 in het bedrijfspand op 375 vierkante meter aangebracht.

De vloer ziet er prachtig uit! Hij voldoet precies aan onze eisen.

Werken met olie

Het bedrijf dat gehuisvest is in dit pand is Id Oiltools. Een dienstverlener in de olie- en gasindustrie. Daarom komt het regelmatig voor dat er olie uit onderdelen komt. Daarom was het belangrijk om een nieuwe vloer te laten plaatsen die de olie niet opneemt. De epoxyvloer is daarom een uitstekende keuze geweest.

Diverse opties bij een epoxyvloer

Een epoxyvloer heeft verschillende opties, waardoor de vloer geschikt gemaakt kan worden voor elk bedrijf. U heeft ten eerste de keuze uit verschillende kleuren. Zodat u een kleur kunt kiezen die bij uw bedrijf past en die professioneel overkomt. Maar het is ook mogelijk om een antistatische laag aan te brengen, om de vloer geluiddempend te maken of om de vloer van een antisliplaag te voorzien. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Een epoxyvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een epoxyvloer in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!