Modern wonen in Nieuw Amstel met eigentijdse gietvloer

Nieuw Amstel bevindt zich in een nieuwe woonwijk aan de rivier de Amstel. De locatie is fantastisch in het Amstelkwartier en tussen de oever van de rivier en het centrum van Amsterdam. Het is aangenaam wonen in deze buurt en zeker in het gebouw Nieuw Amstel waar 39 woningen in zijn gebouwd. De nieuwe huizen bevinden zich bij het nabijgelegen groene gebied van de Amstelscheg. Het Amstelkwartier is weer onderdeel van de nieuwe stadswijk Overamstel en hier komen in totaal vierduizend woningen. Het is een buurt vol met voorzieningen die het leven aangenaam maken. Lees hier meer over een eigentijdse gietvloer:

 eigentijdse gietvloer

Het wonen in Nieuw Amstel is eveneens aangenaam te maken en daarvoor dient de basis in huis uiteraard goed te zijn. Een basis in de vorm van een gietvloer van Gietvloer.net. Dat is namelijk een eigentijdse vloer waarop het modern en aangenaam wonen is. Het moderne en eigentijdse karakter van gietvloeren uit zich in de strakheid. Het comfort komt uit het materiaal voort dat warmte uit de omgeving overneemt. Ten aanzien van de keuze met betrekking tot de uitstraling en het design is er veel mogelijk. Dat geldt ook voor het specifieke materiaal waar gietvloeren van gemaakt worden. Woonbeton is bijvoorbeeld een meer natuurlijk vormgegeven vloer dan een polyurethaan gietvloer die uit kunsthars bestaat. Een designbetonvloer past perfect in huizen in Nieuw Amstel waar het interieur ook met designmeubelen is ingericht. Zo is er voor betonlook vloeren weer een ideale optie om in het interieur een wat robuuste look te realiseren.

Gietvloeren in Nieuw Amstel project

Eigentijdse gietvloer

Gietvloer.net treedt voor nieuwbouwprojecten als Nieuw Amstel vaker op als leverancier in gietvloeren en houdt altijd rekening met de opleverdatum van de nieuwbouwwoning. Zo is het altijd mogelijk vanaf het eerste moment al van de voordelen van een gietvloer te profiteren. De begeleiding die plaatsvindt, is er vanaf het begin tot en met het resultaat er ligt en de bewoner tevreden is. Een ander voordeel van Gietvloer.net is dat er standaard gunstige prijzen van toepassing zijn op alle gietvloeren. Een burenkorting komt om de hoek kijken als er meerdere nieuwe bewoners zijn die voor een gietvloer van Gietvloer.net kiezen.

Gietvloeren in Nieuw Amstel project