Maatwerk wonen in EcoMeerHof met gietvloeren van Gietvloer.net

EcoMeerHof is een nieuwbouwproject aan de rand van Almere. De nieuwbouwwoningen worden aan het grootste bosgebied van Almere gebouwd, namelijk aan het buitengebied van Oosterwold en aan het Kathedralenbos. Er wordt een gemeenschappelijke weg gerealiseerd net als een gracht. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke begrenzing. Er worden duurzame woningen gebouwd. De isolatie van de nieuwe huizen is optimaal. De puien worden bijvoorbeeld voorzien van geluidswerende +++ beglazing. De energiezuinige luchtwater warmtewisselaar zorgt voor warmte en warm water. Bovendien is er sprake van een vernuftige ventilatietechniek en er worden zonnepanelen geplaatst.

 EcoMeerHof

Er wordt maatwerk geboden ten aanzien van het wonen in EcoMeerHof. De huizen zijn namelijk in modulair opzicht schakelbaar. Er kan gekozen worden voor een gelijkvloerse uitvoering in de vorm van een bungalow of bijvoorbeeld voor een vide-woning. Het maatwerk heeft niet alleen betrekking op de vormgeving en indeling van het nieuwe huis. Het maatwerk kan namelijk verder doorgetrokken worden met een gietvloer van Gietvloer.net. De vloer vormt altijd de basis in het huis en als de basis perfect is, kan de rest van het interieur daar naadloos op aansluiten. De gietvloeren van Gietvloer.net worden eveneens op basis van maatwerk geleverd. Daarvoor kan eerst een keuze gemaakt worden voor een bepaald type vloer, zoals woonbeton, designbetonvloer of een betonlook vloer. Daarna kan er uit allerlei kleuren een keuze worden gemaakt en kan de vloer naar wens worden afgewerkt.

 EcoMeerHof

Gietvloer.net is geen vreemde in de bijt als het gaat om het realiseren van gietvloeren in woningen van nieuwbouwprojecten. Er kan vanwege de ruime ervaring en kennis op dit gebied eerder gesproken worden van een specialist. Bij het realiseren van gietvloeren in nieuwbouwprojecten wordt bovendien een interessant voordeel geboden. Alle buren die gezamenlijk voor een naadloze vloer van Gietvloer.net kiezen, kunnen van dit voordeel profiteren. Het voordeel wordt in de vorm van burenkorting aangeboden. Verder is deze specialist toegewijd tijdens het hele proces, want trajectbegeleiding is vanaf het begin tot het einde aanwezig. Tot slot is het nog interessant om te weten dat de gietvloeren van Gietvloer.net gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming in de woningen van EcoMeerHof in Almere.