In een nieuwbouwwoning in Hoofddorp hebben we maar liefst 3 etages mogen voorzien van een Design Betonvloer Pure in de kleur Elephant grey. De totale oppervlakte van de nieuwe vloer bedraagt 240 m2 en het resultaat mag er wezen! De betonvloer geeft het huis een strakke uitstraling en de woning oogt nu echt als een mooi geheel.

Design Betonvloer Pure

De klanten hebben gekozen voor de Design Betonvloer Pure, voor de natuurlijke look. Een betonvloer heeft altijd een uniek uiterlijk en past bij ieder interieur, van klassiek tot modern. Daarnaast bevat de Design Betonvloer Pure, in tegenstelling tot de ECO-vloer, minder scheurtjes wat zorgt voor een mooie egale vloer. Ook is een betonvloer volledig naadloos en drempelloos waardoor het erg eenvoudig is schoon te maken.

“In ons vorige huis hadden we een PU-gietvloer van Coatingvloer.nl. Dat was ons zó goed bevallen dat we dit ook graag in ons nieuwe huis wilden. We hebben deze keer voor de Design Betonvloer Pure gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Het resultaat is echt prachtig!”

Kleuren betonvloer

Een betonvloer is in enorm veel kleuren mogelijk. Veel klanten kiezen voor een grijstint of een beige kleur, maar de vloer is in iedere NCS- of RAL-kleur beschikbaar. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos en is er altijd een kleur die perfect bij uw interieur past. De klanten in Hoofddorp hebben gekozen voor de kleur Elephant grey omdat ze graag een grijs getinte vloer wilden hebben. Ze zijn erg blij dat ze voor een lichte kleur hebben gekozen, omdat die erg mooi bij het huis en interieur past.

Wat zijn de kosten voor een betonvloer?

De kosten voor een betonvloer zijn erg afhankelijk van een aantal factoren. De vuistregel is: hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. De prijs wordt onder andere beïnvloed door de volgende factoren:

  • Persoonlijke wensen
  • De staat van de ondervloer
  • De gekozen kleur(en)
  • Het aantal lagen van de vloer
  • Voorbereidende werkzaamheden
  • Het aantal vierkante meter

Wilt u meer informatie over onze betonvloeren of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Professioneel gelegd

Al onze gietvloeren worden uiterst professioneel gelegd door onze specialisten en gebeurt in vier stappen. De eerste stap is het voorbewerken van de ondergrond. Deze moet egaal zijn en er moet minimaal één hechtingslaag op zitten. Stap twee is het aanbrengen van de gietvloer. Na ongeveer 24 uur is de vloer droog en is het tijd voor stap 3: het polijsten en vlinderen. Door het polijsten krijgt de vloer een glans en heldere kleuren. De laatste stap is het afwerken van de vloer door middel van een 4e en 5e laag. Deze lagen maken de vloer extra slijtvast. De klanten in Hoofddorp vonden het erg interessant om te zien hoe de betonvloer werd gelegd!

Ook een Design Betonvloer Pure?

Bent u na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de Design Betonvloer Pure? We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met het vinden van de perfecte vloer voor uw woning. Neem contact op via de onderstaande buttons of kom langs in onze showroom aan de H.J.E. Wenckebachweg 95 in Amsterdam.

Bel Gietvloer.net Stuur een e-mail