In Amsterdam hebben we in een ruime nieuwbouwwoning een prachtige Design Betonvloer gelegd. Het doel was om de vloer in de woning een unieke look te geven. Dit doel is behaald door een basiskleur, de ECO Perfect Grey, te combineren met granito black. De vloer komt door de combinatie van deze kleuren echt tot leven!

Granito in een betonvloer

Door granito toe te voegen aan de Design Betonvloer wordt de vloer levendig en speels. Naast dat de vloer hierdoor een erg uniek uiterlijk krijgt, krijgt hij ook antislip kenmerken. Onze klant in Amsterdam koos voor granito black, wat mooi contrasteert met de zachte kleur Perfect Grey. Een betonvloer is mogelijk in iedere RAL- en NCS-kleur en iedere kleur granito is te combineren.

“We zijn enorm blij met onze mooie design betonvloer. De kleur en de ingestrooide granito laten de vloer echt tot leven komen. Heel erg bedankt, Gietvloer.net!”

Benedenverdieping met Design Betonvloer

Onze meestvoorkomende opdracht is het leggen van een nieuwe Design Betonvloer op een benedenverdieping. Zo ook de klus voor de nieuwbouwwoning in Amsterdam, waar we een oppervlakte van wel 260 m2 mochten voorzien van een betonvloer. Deze vloer verbindt alle ruimtes met elkaar doordat hij naadloos overloopt en een prachtig geheel vormt.

Design Betonvloer voordelen

Wist u dat een Design Betonvloer veel voordelen heeft? Zo is hij waterafstotend en dus erg gemakkelijk schoon te maken. Dit is vooral handig als u huisdieren of jonge kinderen heeft, omdat de vloer hierdoor hygiënischer is. Daarnaast heeft hij weinig onderhoud nodig en is hij te combineren met vloerverwarming. Een Design Betonvloer is bovendien heel mooi en geeft uw woning een stoere en industriële uitstraling.

Ook een Design Betonvloer?

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een Design Betonvloer in uw woning? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een betonvloer met granito of vraag direct een offerte aan.