De Sniep nieuwbouw wordt gerealiseerd als onderdeel van Plantage De Sniep in Diemen. De wijk De Sniep is groen en waterrijk van opzet met aandacht voor kindvriendelijke elementen. Er zijn verschillende voorzieningen, zoals scholen en Amsterdam is binnen tien minuten te bereiken. De jonge wijk is ideaal voor gezinnen met kinderen. Elke buurt krijgt een eigen identiteit met een variatie aan woningen. Een groot aantal van de woningen is al gerealiseerd in Plantage De Sniep, maar er zijn ook nog huizen in aanbouw en in verkoop. De buurt wordt gekenmerkt door rust en ruimte en het is zelfs mogelijk om een boot voor de deur te leggen.

nieuwbouw met unieke gietvloer

Zoals elke buurt een eigen karakter krijgt, is ook de inrichting in het eigen huis van een persoonlijke identiteit te voorzien. Het gaat bij het interieur toch altijd om de persoonlijke voorkeuren voor uitstraling, comfort en gemak. Een gietvloer van Gietvloer.net sluit daar uitstekend op aan. Met deze vloer is het mogelijk een geheel eigen karakter in het interieur te realiseren en is er sprake van optimaal comfort en gemak. Juist voor gezinnen met kinderen is het prettig om een naadloze en hygiënische vloer in huis te hebben.

nieuwbouw met unieke gietvloer

Als het gaat om het design en kleur is er bij Gietvloer.net van alles mogelijk. Bovendien is er al een eerste onderscheid te maken ten aanzien van het soort vloer. Woonbeton, designbetonvloeren, betonlook vloeren en PU gietvloeren zijn zo maar een aantal voorbeelden van het uitgebreide assortiment. Comfort is in huis altijd van belang dat wordt ook geboden met deze naadloze vloeren. Een combinatie met vloerverwarming is een optie en is eveneens te realiseren met het aanbrengen van een gietvloer. Het is namelijk zo dat Gietvloer.net alles onder één dak heeft en ook vloerverwarming kan combineren.

nieuwbouw met unieke gietvloer

De gietvloer kan met een korting verkregen worden indien meerdere toekomstige bewoners de handen ineen slaan en besluiten om bij Gietvloer.net de aanschaf te doen. Verder is er uiteraard rekening te houden met de oplevering en het betrekken van de woning. Er vindt bovendien tijdens de aanloop naar de realisatie van de gietvloer in De Sniep nieuwbouw trajectbegeleiding plaats door Gietvloer.net.