Betonvloer in een vrijstaande woning

Dit keer hebben we een Design betonvloer ECO aangebracht in een schitterend landelijk nieuwbouwhuis in Blaricum. Het is een vrijstaande woning met een rieten dak en een tuin. De vrijstaande woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject De Blaricummermeent.

Betonvloer in een vrijstaande woning in Blaricum

Het gezin dat de woning bewoont heeft gekozen voor een Design betonvloer ECO in de kleur Perfect Grey. Een mooie kleur die de vloer echt op beton laat lijken. De Design betonvloer ECO is op de begane grond en op de eerste én de tweede verdieping geplaatst. De gietvloer vormt een mooie basis van het moderne interieur.

We zijn erg tevreden over de service van Gietvloer.net. De Design betonvloer ECO is een mooi product. Daarnaast was er uitstekende communicatie tijdens het hele traject en bieden ze goede aftersales.

De benedenverdieping bestaat uit een mooie woonkeuken met een bar, met aansluitend een woongedeel-te met een grote grijze bank als basis. De woning heeft veel hoge ramen en openslaande deuren die aan-genaam veel daglicht doorlaten. Samen met de witte muren en de lichtgrijze Design betonvloer ECO heeft het interieur een frisse uitstraling. Via de glazen deuren stap je zo de tuin in, waar je heerlijk in de zon kan zitten.

Een modern interieur

De inrichting van de benedenwoning is modern, met veel eigentijdse meubels, zoals de witte kuipstoelen en de stalen staande lamp. Een ander mooi detail zijn de zwarte stalen taatsdeuren tussen de hal en de woonkamer. Deze deuren laten het daglicht ,dat van buiten door de ramen komt, goed door, wat bijdraagt aan veel licht in de gehele woning.

Een perfecte vloer voor jonge kinderen

Een Design betonvloer ECO is een perfecte vloer voor een gezin met jonge kinderen. De vloer is namelijk makkelijk schoon te maken, voelt comfortabel aan en is erg hygiënisch. Het gezin heeft twee jonge meis-jes, die lekker hun eigen gang kunnen gaan op de Design betonvloer ECO.

De Blaricummermeent

De vrijstaande woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject De Blaricummermeent, een compleet nieuwe woonomgeving dat tussen oude Blaricumse dorp, de gemeente Huizen en het Gooimeer in ligt. De wijk is rondom de rivier De Meentstrom gebouwd en rondom de rivier is een park gemaakt. Het is een wijk met veel groen en met prachtige woningen. In De Blaricummermeent komen in totaal zo’n 1000 woningen. Een groot deel van de wijk is al bewoond en er wonen veel gezinnen met kinderen.  Ga voor meer informatie over dit nieuwbouwproject naar www.blaricummermeent.nl.

Kom langs in de showroom

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we u meer vertellen over de Design betonvloer ECO. Hopelijk tot ziens!