Een houten vloer heeft in deze woning plaats gemaakt voor een design betonvloer. En het is een primeur, want dit zijn de eerste foto’s van onze nieuwe betonvloer, de Design Betonvloer PURE! De bewoners waren op zoek naar een egale vloer en toen ze deze betonvloer in onze showroom zagen, was het liefde op het eerste gezicht. We hebben de betonvloer in totaal op 134 vierkante meter aangebracht.

Een Design Betonvloer PURE

De Design Betonvloer PURE is onze nieuwste betonvloer. Het verschil met de Design Betonvloer ECO is dat de PURE uitvoering matter is, en een meer gemêleerd effect heeft. Het is een mooie robuuste vloer. U kunt op de foto’s goed zien dat de betonvloer een pure uitstraling heeft. Verder heeft de Design Betonvloer Pure dezelfde praktische eigenschappen als de ECO versie. De betonvloer is ook volledig naadloos, duurzaam en te combineren met vloerverwarming.

Een comfortabele vloer

Een traditionele betonvloer is niet geschikt voor in woningen. Een betonvloer wordt vooral gebruikt als ondervloer, niet als woonvloer. Maar als u de look van een betonvloer erg mooi vindt, dan is een Design Betonvloer dé vloer voor u. Deze vloer is namelijk wel geschikt voor in woningen. De vloer voelt erg comfortabel aan en is volledig naadloos. U kunt van nog meer comfort genieten als u de vloer combineert met vloerverwarming.

Ik ben erg blij met de betonvloer. Het is een prachtige egale vloer. Ook kan er heerlijk op geleefd worden. Door het gemêleerde effect is vuil minder snel op de vloer te zien en de betonvloer kan tegen een stootje.

Een stoer interieur

De Design Betonvloer PURE staat schitterend bij de rest van het stoere interieur. Er is een leuke mix van materialen gebruikt. Zo is er een prachtige grote houten kast, mooie leren stoelen en barkrukken en een betonlook muurafwerking in de hal. Qua kleuren zijn er vooral verschillende grijs- en bruintinten gebruikt. Het geheel is stoer en sfeervol. Wij hebben de betonvloer in de hal, de keuken en de woonkamer aangebracht in de tint ‘Moss’.

Een design betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een design betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!