Deze vrijstaande woning in Amstelveen is helemaal verbouwd. De bewoners hebben ook de vloer laten vervangen. Wij hebben hier design betonvloer ECO aangebracht. Het totaalplaatje is erg mooi geworden!

Een Design betonvloer ECO

Er is door de bewoners gekozen voor een Design betonvloer ECO, een prachtige gietvloer met een unieke betonnen uitstraling. De vloer is stoer en robuust. Elke vloer van woonbeton wordt met de hand aangebracht waardoor u mooie tekeningen in de vloer ziet zitten. Dit maakt elke betonvloer uniek. Voordat we de vloer hebben geplaatst hebben we de tegelvloer die er al lag eerst geëgaliseerd. Een betonvloer kan dan ook over diverse vloeren worden aangebracht als is er vaak wel een voorbereiding nodig. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

We zijn erg tevreden over de Design betonvloer ECO. Dit was verreweg de mooiste vloer die we konden vinden.

Een vrijstaande woning in Amstelveen

Deze schitterende vrijstaande woning ligt in Amstelveen. Aan de voorkant loopt de Amstel en vanuit de woonkeuken en woonkamer is er een schitterend uitzicht over de weilanden. De woning is chic en modern ingericht met sobere kleuren als grijs, zwart en wit. Daarnaast is er veel hout gebruikt, wat warmte toevoegt aan het interieur. Hout staat ook erg mooi in combinatie met een betonvloer. Het totaalplaatje is erg harmonieus. De moderne meubels passen erg goed bij elkaar, met elk vaak houten en zwarte metalen onderdelen.

Een grijze betonvloer

Er is gekozen voor een Design betonvloer ECO in de kleur ‘Perfect Grey’, een schitterende grijstint. Grijs is een rustige en tijdloze kleur. Daarom is de kleur ook zo populair voor gietvloeren.

De voordelen van een betonvloer

Een vloer van woonbeton is een schitterende vloer die erg op een traditionele betonnen vloer lijkt. Maar een Design betonvloer ECO heeft veel meer voordelen. Zo is onze betonvloer een slijtvaste en duurzame vloer waar u lang van kan genieten. Daarnaast is een vloer van woonbeton makkelijk te onderhouden en erg hygiënisch. In tegenstelling tot een traditionele betonvloer is de vloer makkelijk schoon te maken en trekt de vloer minder vuil aan omdat deze volledig vlak en naadloos is.

Een betonvloer bij u thuis?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.