Betonnen gietvloer in woning

Betonvloer in een vrijstaande woning: in een vrijstaande woning in de wijk de Rietlanden op IJburg hebben we een grijze betonvloer aangelegd. Er is door de klanten gekozen voor een Design Betonvloer ECO in de kleur Perfect Grey.

Een betonvloer in een vrijstaande woning

Het gezin heeft een appartement op een bovenverdieping in het centrum van Amsterdam ver-laten voor deze vrijstaande woning. In deze woning is er genoeg ruimte voor het gezin met drie jonge kinderen. Daarnaast is de Rietlanden een heerlijk rustige wijk om te wonen.

Een betonvloer is een geweldige vloer voor gezinnen met jonge kinderen. Een betonvloer is namelijk comfortabel, waardoor de kinderen zich niet aan de vloer zullen bezeren. Daarnaast is een betonvloer hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Wij ervaren de Design Betonvloer ECO als een echte leefvloer.

Een betonvloer als basis

De Design Betonvloer ECO vormt de basis van een kalm en modern interieur. De benedenver-dieping van de woning is een grote open ruimte die van elkaar gescheiden wordt door de woonkeuken. Verder is er in de woning veel licht dat door de ramen en de brede schuifpui naar binnen komt. Door de glazen schuifpui loop je direct de tuin in, waarvan het terras met betonnen tegels direct overloopt in de betonvloer.

Een strak interieur

Het interieur van de vrijstaande woning is strak en modern, met grijs en wit als hoofdkleuren. De grijstint van de gietvloer past mooi bij de zandkleur op de muur. Beide kleuren stralen rust uit. Het is een tijdloos interieur waar lang van genoten kan worden. Naast de rustige inrichting zijn er enkele bijzondere details zoals de zwarte metalen taatsdeur en de klassieke houten stoel.

Wonen in de Rietlanden

De Rietlanden is een kleine wijk in IJburg. De Rietlanden ligt op het grootste eiland van IJburg, het Haveneiland. Het is een wijk met voornamelijk woningen. Het is er daarom rustig wonen terwijl allerlei voorzieningen toch binnen handbereik zijn. Ook het centrum van Amsterdam is makkelijk te bereiken.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op of kijk voor de mogelijkheden op onze gietvloeren pagina. Ook vindt u op onze website uitgebreide informatie over de prijzen van de verschilende gietvloeren. We vertellen u graag meer over een betonvloer en onze andere gietvloeren tijdens een bezoek aan onze show-room. Graag tot ziens!