Amstelveen is een nieuw restaurant rijker. In het gezellige stadscafe De Pannenkoek eet je de perfecte pannenkoek. Ga er gezellig uit eten of haal pannenkoeken als take-away! Het restaurant is sfeervol ingericht met een industriële touch. Wij hebben er een grijze Design betonvloer Eco gegoten.

Een Design betonvloer ECO

Onze betonvloer is een prachtige vloer met een stoere en robuuste uitstraling. Omdat de vloer sterk en volledig naadloos is, is het een perfecte vloer voor de horeca. Want de Design betonvloer ECO is hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Heel praktisch, want in een pannenkoekenrestaurant wil er nog wel eens wat op de grond vallen. In totaal hebben we in stadscafe De Pannenkoek op 96 vierkante meter de betonvloer aangebracht.

We zijn zeer tevreden over het werk van Gietvloer.net. Mochten we een volgend restaurant gaan openen dan komen we zeker bij ze terug!

Een grijze betonvloer

Er is door de eigenaars van het restaurant gekozen voor een Design betonvloer ECO in de tint ‘Perfect Grey’, een van onze populaire grijstinten. Hierdoor lijkt de vloer spreken op een traditionele betonnen vloer. Echter heeft een Design betonvloer ECO veel meer voordelen dan een traditionele betonnen vloer. De vloer is namelijk volledig naadloos, hygiënisch en sterker dan een traditionele betonvloer.

Een sfeervol interieur

Het nieuwe restaurant is prachtig ingericht. Er is vooral voor industriële elementen gekozen, zoals de ouderwetse schoolstoelen, de betonvloer en de industriële lampen. Dit is gecombineerd met unieke onderdelen als de muur van mos en het kleurrijke vloerkleed. Het resultaat is modern en sfeervol!

Een betonvloer voor uw bedrijf?

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van betonvloeren en andere gietvloeren bij bedrijven. Zowel voor de horeca, als voor winkels en kantoren is een Design Betonvloer ECO een uitstekende keuze. Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO, of wilt u er graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct online een offerte aan. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!