Het bijzondere aan een splitlevelwoning

Splitlevelwoningen zijn uniek. We zien ze bijna niet terug in Nederland en dat maakt ze extra bijzonder. Door de verdiepingen die halverwege in elkaar overlopen heb je verschillende niveaus, waardoor de sfeer in een splitlevelwoning veel creatiever en speelser aanvoelt.

Van winkelpand naar droomwoning

Het onderste level van het gebouw werd voorheen ingezet als opslagplaats van de winkel. De nieuwe eigenaren hebben op dat level het plafond weggehaald, waardoor er ineens een zee aan ruimte vrijkwam en de kamer weer kon ademen. Op de foto’s is te zien dat de oude opslagplaats is omgetoverd tot een royale keuken. Dit gedeelte vangt nu evenveel licht als de rest van de ruimtes op de begane grond. Naast het woongedeelte is een glazen afscherming geplaatst, waardoor eigenlijk de volledige ruimte van voren tot achter zichtbaar is.

150m2 Design Betonvloer ECO

De klant twijfelde vooraf nog of zij voor een gietvloer of een betonvloer moest kiezen. Uiteindelijk hebben we over de gehele verdieping de Design Betonvloer ECO geplaatst. Dit is in totaal over de verschillende levels zo’n 150 m². Normaliter brengen we de vloer doorlopend aan.

Wist u dat u bij Gietvloer.net profiteert van stapelkorting? Hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe hoger de korting. Of u de vloer nou over een gelijke verdieping, een splitlevelwoning of meerdere verdiepingen aan wilt laten brengen, de korting blijft gelden.

Kom langs bij onze showroom

Naast onze Design Betonvloer ECO bieden we nog veel meer verschillende gietvloeren aan. Kom langs bij onze showroom in Amsterdam om ons volledige assortiment te bekijken. Benieuwd wat een Design Betonvloer ECO in uw woning kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.