Na een bezoek aan onze showroom zijn de bewoners van deze woning nog bij andere gietvloerleveranciers langs geweest, maar bij geen van hen hebben ze een mooiere vloer gevonden dan onze Design betonvloer ECO. Ook de kleur wisten ze eigenlijk meteen. Ze hebben gekozen voor de kleur Oxid, een kleur tussen groen en grijs in, met een sfeervolle en warme uitstraling . Dat is ook de reden waarom de bewoners voor de kleur gekozen hebben. Andere tinten grijs waren te koel en ongezellig naar hun mening. Wij hebben de betonvloer in totaal op 100 vierkante meter aangebracht.

Een betonvloer met een bijzonder effect

Bij binnenkomst in de woning valt de betonvloer meteen op. Wij brengen elke betonvloer met de hand aan, waardoor er kleurverschillen in de vloer te zien zijn. In deze woning is de vloer op zo’n manier aangebracht dat de vloer wel van fluweel lijkt te zijn. Door de kleur waarin de Design Betonvloer ECO is aangebracht komt het effect extra mooi uit. De designvloer is zo een unieke vloer geworden. De bewoners krijgen er veel complimenten over! Het effect van de betonvloer is elke keer anders, dit hangt af van de ruimte en van de gekozen kleur.

Wij zijn in de showroom goed geholpen door een verkoopster. We moesten wel even wennen aan de voorwaarden, maar achteraf begrijpen we deze heel goed. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de begeleiding van het team van Gietvloer.net.

Zachte kleuren

De woning ligt direct aan het water in Zaandam en door de ramen valt veel licht naar binnen. Hierdoor kan je de kleurverschillen in de betonvloer nog beter zien. Het interieur is ingericht met warme en zachte kleuren, wat perfect past bij de kleur van de vloer. Zoals de blauwe fauteuils en beige bank. De okergele fluwelen eetkamerstoelen zijn echte eye-catchers!

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een betonvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!