Een van onze nieuwste vloeren is de Design Betonvloer Pure. Deze betonvloer is matter en heeft een meer gemêleerd effect dan de Design Betonvloer ECO. In deze nieuwbouwwoning in Utrecht hebben we de betonvloer aangebracht op 65 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor de grijstint Sky Grey. Ze zijn erg tevreden met de vloer.

Design Betonvloer Pure

Een Design Betonvloer is een robuuste vloer met een natuurlijke uitstraling. Het gemêleerde effect maakt de vloer uniek. De betonvloer brengen we volledig met de hand aan waardoor deze helemaal naadloos is. Onze betonvloer ziet er schitterend uit en heeft ook veel praktische voordelen. Zo is de Design Betonvloer Pure hygiënisch, comfortabel en naadloos.

Ik ben erg tevreden met de betonvloer. Hij is erg mooi!

Een interieur met zachte kleuren

In dit interieur zijn veel verschillende kleuren gebruikt. Zo is er de grijze betonvloer, maar ook een witte wandmeubel, een bruine leren bank en stoelen in net weer ander tinten. Doordat het allemaal zachte tinten zijn past het erg mooi bij elkaar. Er zijn veel planten en andere decoraties, waardoor het interieur een hele persoonlijke sfeer heeft.

Een grijze betonvloer

Bijna alle betonvloeren en gietvloeren die we aanbrengen zijn grijs. U heeft bij ons dan ook de keuze uit veel grijstinten. Maar, er zijn ook veel andere kleuren mogelijk. Toch kiezen veel mensen voor een grijze vloer. Een grijze vloer heeft dan ook verschillende voordelen. Ten eerste is grijs een tijdloze kleur, waardoor de vloer jaren mee kan. Ten tweede is grijs erg makkelijk te combineren met andere kleuren. En als laatste is grijs een rustige kleur, waar mensen vaak de voorkeur aan geven als het gaat om het interieur.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.