Bij een bezoek aan onze showroom werd het al snel duidelijk. De nieuwe vloer moest een Design betonvloer worden! De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Purmerend hebben gekozen voor de kleur ‘Perfect Grey’. We hebben de Design betonvloer in totaal op 146 vierkante meter aangebracht.

Een Design betonvloer in de hele woning

De Design betonvloer ligt in de gehele woning, op alle drie de etages. Dit zorgt voor een mooie harmonie in het interieur. Maar het heeft nog meer voordelen. Zo betaalt u bij ons een lagere prijs per vierkante meter als het totale oppervlakte van de vloer toeneemt. Ook heeft een betonvloer geen naden, waardoor de vloer naadloos overloopt in de verschillende kamers.

Ik heb elke keer dat er weer een nieuwe laag op de vloer zat door het raam naar binnen gespiekt. Ik zag de betonvloer steeds mooier worden. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Een kleurrijk interieur

Het is heel slim om voor een rustige en tijdloze kleur als grijs te kiezen voor de betonvloer. De betonvloer gaat immers jaren mee en zal u voorlopig niet vervangen. En als u van vrolijke kleuren houdt kunt u deze nog heel goed op andere plekken in het interieur naar voren laten komen. Zo hebben ook de bewoners van deze woning dat gedaan. In de woonkamer is een muur een prachtige kleur blauw geschilderd en verschillende meubels zijn okergeel. Een mooie en vrolijke combinatie.

De voordelen van een Design betonvloer

Een Design betonvloer is een mooie naadloze vloer met veel voordelen. Zo is het een sterke en duurzame vloer die bij het juiste gebruik wel tientallen jaren meegaat. De vloer is praktisch omdat deze makkelijk schoon te maken is en er geen vuil in gaten of kieren achterblijft. Ook heeft de vloer een unieke en warme uitstraling en voelt de vloer comfortabel aan.

Een betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!