Betonvloeren zijn erg populair! Een betonvloer heeft dan ook een stoere en robuuste uitstraling en past helemaal bij de industriële interieurtrend. Een betonvloer van Gietvloer.net is niet de originele betonnen vloer die in woningen als ondervloer gebruikt wordt. De Design Betonvloer ECO is een vloer op zichzelf die comfortabel aanvoelt en praktisch is. Een betere keuze! Wij hebben de mooie vloer in deze woning in Amersfoort aangebracht. In totaal ligt de betonvloer op 150 vierkante meter, op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

Een betonvloer in een moderne woning

Deze prachtige woning is modern opgezet en ingericht. De betonvloer staat hier schitterend bij. De woning heeft op de benedenverdieping veel licht en ruimte. De bijna egale Design Betonvloer ECO maakt de ruimte optisch nog groter. De bewoners hebben gekozen voor een betonvloer in de tint Perfect Grey. Deze rustige lichte grijstint staat mooi bij de witte muren en de zwarte details in de inrichting van de woning.

Een combinatie van hout en staal

De woning is stijlvol ingericht met moderne meubels. De meubels hebben een strak en minimalistisch ontwerp en staan daardoor goed bij elkaar. Er is een duidelijke harmonie in de inrichting. We zien veel zwart en wit en als materialen hout en metaal. Contrasten die toch voor één geheel zorgen. Wat meteen opvalt is de prachtige houten muur in het midden van de ruimte, met hierin een grote metalen deur. Onder de grijze bank ligt een groot zwart kleed zodat de bank niet wegvalt tegen de grijze betonvloer.

Wij vonden de betonvloer de mooiste vloer die we hebben gezien en we zijn nog steeds blij met de keuze. Wij zijn erg gesteld op zwart en grijs en deze tint vinden we prachtig. Onze ervaring met Gietvloer.net is ook goed. Het contact met de medewerkers hebben we als plezierig ervaren en de vloer is door ervaren vakmannen aangelegd.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.