In deze mooie nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn hebben wij op de begane grond op 140 vierkante meter een Design betonvloer ECO aangebracht. Er is door de bewoners gekozen voor de grijstint ‘Perfect Grey’.

Een woning in een groene omgeving

De bewoners van deze prachtige woning boffen maar, want vanuit de woonkeuken hebben ze een geweldig uitzicht over groene weilanden. Omdat de woning erg grote ramen heeft kunnen ze hier ten volle van genieten. Door de ramen komt ook veel licht naar binnen, waardoor de Design betonvloer ECO prachtig uitkomt.

Een unieke vloer

Een Design Betonvloer ECO is een schitterende vloer die door ons team op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. U kunt dan ook aangeven welke mate van lijnenspel u graag in de vloer wilt hebben. Het lichte lijnenspel in de betonvloer maakt de vloer een plaatje om te zien. De Design Betonvloer ECO is een bijzondere vloer die erg veel voordelen heeft in vergelijking met een traditionele betonvloer.

Ik vind de vloer heel mooi. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe de vloer er elk moment van de dag door het lichtinval anders uitziet. De vloer is daarnaast erg kras bestendig. Bedankt Gietvloer.net!

Een betonvloer voor in woningen

Een traditionele betonvloer is eigenlijk niet geschikt voor in woningen. Een betonvloer is namelijk niet waterdicht, erg hard en scheurt snel. Daarnaast is een traditionele betonvloer ook niet hygiënisch. Maar een Design Betonvloer ECO is dat juist wel. De vloer voelt aangenaam aan, is erg hygiënisch en ook te combineren met vloerverwarming. Dit maakt het een erg fijne vloer voor in woningen.

Diverse kleuren

De meest populaire kleur blijft grijs, want een Design Betonvloer ECO in een grijstint is eigenlijk niet te onderscheiden van een traditionele betonvloer. Het heeft een stoere en industriële look terwijl grijs ook juist tijdloos is. Maar wist u dat onze betonvloer in een groot aantal kleuren verkrijgbaar is? Zo kan u al-tijd de kleur kiezen die bij uw smaak past.

Een betonvloer van Gietvloer.net

Heeft u interesse in een Design Betonvloer ECO? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.