Bij een bezoek aan onze showroom waren de bewoners van deze nieuwbouwwoning meteen overtuigd van onze Design Betonvloer. Dat moest de vloer worden voor in hun nieuwe huis! Helaas heeft het langer geduurd dan verwacht voordat de woning was opgeleverd. Maar nu is de woning helemaal af en kunnen ze eindelijk van de vloer genieten.

Een grijze gietvloer

We hebben de vloer in totaal op 140 vierkante meter aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor onze meest populaire kleur ‘Perfect Grey’. Deze grijstint is rustig en tijdloos en is daarom een slimme keuze. In de betonvloer zijn lichte kleurverschillen te zien, die ontstaan doordat de vloermix met de hand wordt aangebracht.

We hebben door de latere oplevering van de woning lang moeten wachten totdat de vloer geplaatst kon worden. Daarom zijn we in de tussentijd nog een keer langs geweest in de showroom. Daar vonden we de betonvloer nog steeds erg mooi!

Een modern interieur

De woning is sfeervol en modern ingericht. Er zijn veel zachte natuurtinten gebruikt wat deze sfeer creëert. Ook is er veel hout te zien wat ook past bij de rustige stijl. Het grote en strakke keukenblok ziet er erg stoer uit. De betonvloer vormt een mooie basis van het interieur.

De voordelen van een betonvloer

Een betonvloer heeft verschillende voordelen. Veel mensen kiezen voor de vloer om zijn mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. Maar de vloer is ook erg praktisch omdat hij erg goed schoon te houden is. Daarnaast is de Design Betonvloer een sterke vloer waar u jaren van kan genieten.

Een betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!