Bij een hip bedrijfspand hoort een hippe vloer! Het consultancybedrijf ONBRDNG heeft een prachtig kantoor met een industriële uitstraling. Wat nog miste was een mooie bijpassende vloer. Onze Design Betonvloer past perfect bij de rest van het interieur. De betonvloer heeft een robuuste uitstraling en de grijstint waar voor gekozen is, is rustig en stijlvol. Wij hebben de Design Betonvloer in totaal op 200 vierkante meter aangebracht.

Waarom kiezen voor een Design Betonvloer?

Een Design Betonvloer is een vloer met allerlei voordelen. Omdat de vloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast is de vloer sterk en duurzaam. Maar een betonvloer is ook geliefd om zijn stoere look. ONBRDNG is erg blij met de vloer om zijn mooie en unieke uitstraling. Er is gekozen voor de tint ‘Perfect Grey’, een van onze populairste grijstinten. Deze grijstint is rustig en past bij diverse stijlen. Omdat de gietvloer in het gehele kantoor is aangebracht zorgt het voor rust en voor verbinding tussen de verschillende ruimtes.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Gietvloer.net. Het voorafgaande projectbezoek gaf ons goed vertrouwen. Het zijn echte professionals. Omdat de vloer op een grote oppervlakte is aangebracht zijn ze met een grote groep vloerleggers gekomen. Het was direct knallen! De vloer kon daarom snel opgeleverd worden. Het eindresultaat is erg netjes.

Een industrieel kantoor

Het kantoor heeft een stoere en industriële uitstraling en voelt tegelijkertijd huiselijk aan. Met OSB platen zijn muren en kastjes gemaakt en het kantoor is verder strak ingericht met moderne meubels. Ook is er een gezellige zithoek gemaakt met een grijze bank en een blauwe muur. Hier is goed te zien dat een grijze gietvloer mooi staat bij diverse kleuren. Het plafond is open waardoor buizen en bedrading te zien, dit past perfect bij de industriële stijl.

Interesse in een betonvloer voor uw bedrijf?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Een Design Betonvloer is een perfecte vloer voor kantoren of andere bedrijfspanden als winkels of praktijken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen wij u graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aan vragen. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.