De bewoner van deze nieuwbouwwoning in Rotterdam is verschillende gietvloerleveranciers langs geweest. Eerst vooral in de regio van Rotterdam, maar pas toen hij de showroom van Coatingvloer had gezien was hij tevreden. Hij heeft bij ons gekozen voor twee naadloze vloeren. De Design Betonvloer hebben we op 80 vierkante meter aangebracht in de kleur ‘Perfect Grey’ en de PU Gietvloer Green Line op 66 vierkante meter in de kleur ‘Solo Steel’.

Het verschil tussen een gietvloer en een betonvloer

De meeste mensen kloppen bij ons aan voor een gietvloer of een betonvloer. Beide vloeren lijken op elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen. De vloeren zijn van een ander materiaal gemaakt wat voor de verschillen tussen de vloeren zorg. Een gietvloer bestaat voornamelijk uit de kunsthars polyurethaan, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt en volledig vochtwerend is. Een gietvloer kan in één egale kleur worden aangebracht, of met een betonlook.

Een betonvloer bestaat ook voor een deel uit de kunsthars polyurethaan, maar voornamelijk uit cement. Hierdoor ontstaat het mooie natuurlijke effect en is een betonvloer iets harder dan een gietvloer. Ook is een betonvloer iets dikker dan een gietvloer en is de betonvloer niet volledig vochtwerend. We raden het of om een betonvloer in de badkamer te laten plaatsen.

Het beste komt toch van ver! De showroom van Coatingvloer.nl is wat verder weg dan die van andere aanbieders, maar nergens anders was alles zo goed op orde. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht met verschillende trends van nu, zoals het vervaagde tapijt, de kuipstoelen en de taatsdeur. De houten wand breekt het geheel mooi op en is een mooie balans met de grote houten wandkast in de woonkamer.

Een gietvloer of betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer of betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!