De bewoners van deze Amsterdamse nieuwbouwwoning zijn via Google bij ons terechtgekomen. Nadat ze online een offerte hadden aangevraagd, hebben ze een afspraak gemaakt in onze showroom in Amsterdam. Bij de entree in onze showroom ligt onze PU Gietvloer Green Line in een solo uitvoering. Dit was niet meteen hun smaak. ”Dit deed ons denken aan een ziekenhuisvloer.” Maar eenmaal verder in de showroom bevielen de Design Betonvloer en de PU Gietvloer Green Line in betonlook uitvoering wel erg goed!

Verschillende naadloze vloeren in huis

We hebben de gehele woning voorzien van naadloze vloeren. Op de begane grond hebben de bewoners gekozen voor een Design Betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’. Deze rustige grijstint is erg populair en is dan ook een veilige keuze. Op de eerste verdieping voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Olive Green’ en op de tweede verdieping een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Titanium’. De kinderen hebben de kleur Titanium zelf uitgekozen. In totaal hebben we de vloeren op ruim 150 vierkante meter aangebracht. De bewoners zijn erg blij met de vloeren!

De vloeren zijn prachtig! Fijn dat we precies de kleuren en de effecten konden vinden die bij onze smaak passen.

Een lichte woning aan het water

De woning ligt direct aan het water. Vanuit de woonkamer loop je direct de vlonder op. Onze Design Betonvloer is net als onze gietvloeren vochtwerend. De bewoners hoeven zich daarom geen zorgen te maken dat de vloer nat wordt. De woning heeft veel grote ramen wat de woning erg licht maakt. Hierdoor komt de betonvloer in de woonkamer heel mooi uit en zijn de kleurverschillen in de vloer duidelijk te zien.

Blauwe accenten en planten

De woning is sfeervol ingericht. De basiskleuren in de woonkamer en de keuken zijn wit en grijs en veel accenten hebben een blauwe tint. Zoals de blauwe kinderstoel, het vaasje op tafel en de turquoise gordijnen. De combinatie van grijs, wit en blauw is rustig. De vele mooie planten zorgen voor nog meer sfeer!

Een betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een betonvloer of een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!