De nieuwbouwwoning kon ieder moment opgeleverd worden. Het gezin uit Hillegom had de keuken al uitgekozen en zocht daar een gepaste vloer bij. Hun zoektocht begon online, waar ze al snel vielen voor de industriële look van een betonvloer. Het gemakkelijke onderhoud en het duurzame karakter van een betonvloer waren bijkomende pluspunten. Vanwege de positieve recensies online namen ze contact op met Gietvloer.net.

Hoe kies ik welke betonvloer bij mij past?

Nadat de klant online had gekeken naar het portfolio van Gietvloer.net, was het al zeker dat het een vloer van woonbeton zou gaan worden. We hebben de klant in onze showroom uitgenodigd en vervolgens zijn we gaan kijken wat de specifieke wensen waren. Het bleek belangrijk te zijn dat de vloer bij de al gekozen keuken zou gaan passen. De keuken zou een houten werkblad krijgen. De vloer moest deze uitstraling weerspiegelen: strak en industrieel, met een warme look en feel.

Tijdens een vriendelijke telefoongesprek maakten we een afspraak in de showroom. De specialisten van Gietvloer.net wisten al snel welke kant we op wouden gaan met de nieuwe vloer. Nadat we een keuze hadden gemaakt werd het allemaal snel geregeld en konden wij binnen no-time van onze nieuwe woning (inclusief vloer) genieten.

Perfect Grey: warm van kleur

Er werd gekozen voor de Design Betonvloer ECO. Deze vloer bestaat voor 90% uit beton en voor 10% uit polyurethaan. Dit maakt de vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming. Bij dit type vloer heeft u keuze uit 60 verschillende kleuren. De klant sprak als eerst zijn voorkeur uit voor een heel lichte kleur. Onze specialisten adviseerden dat heel lichte kleuren niet de uitstraling zouden hebben die zij zochten. Vooral omdat de vloer een behoorlijke hoeveelheid aan vierkante meters zou gaan bedekken. Lichte of te grijze kleuren kunnen namelijk nogal blauw uitvallen.

Uiteindelijk koos de klant daarom voor de kleur Perfect Grey. Een tint donkerder en daarmee ook warmer. U kunt op de foto’s zien dat door de grote oppervlakte, in combinatie met een grote lichtinval, de vloer lichtgrijs uitvalt.

Even gluren naar het resultaat

Een nieuwe vloer kan de ruimte volledig veranderen. Natuurlijk is het een spannend moment wanneer het resultaat eindelijk onthuld wordt. De klant was ontzettend nieuwsgierig en besloot daarom even te spieken door de ramen, terwijl de toplaag nog aan het drogen was.

Onze vloerspecialisten laten de vloer altijd compleet met rust tijdens de droogperiode. Dit doen we omdat er anders haren of stof in de vloer kunnen blijven hangen en dat willen we natuurlijk niet. Bekijk in onderstaande video het prachtige resultaat.

Ook zo’n mooie betonvloer in uw woning?

Hoe meer vierkante meters u bij ons afneemt, hoe voordeliger u uit bent. U bekijkt al onze prachtige vloeren in onze showroom te Amsterdam. Kom gerust bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte op. Tot ziens bij Gietvloer.net!