Na een een lange tijd een gietvloer gehad te hebben, hadden de bewoners van dit prachtige appartement behoefte aan een vloer met een natuurlijke uitstraling. Ze hebben gekozen voor onze Design betonvloer ECO die we in totaal op 125 vierkante meter hebben geplaatst.

Een vloer met een natuurlijke uitstraling

De Design betonvloer ECO heeft een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling. De vloer bestaat uit beton en de kunsthars polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat de vloer comfortabel aanvoelt en sterk is. Het beton geeft de vloer zijn mooie en unieke look. Ook zijn er lichte kleurverschillen in de vloer te zien, wat ontstaat doordat we de vloer volledig met de hand aanbrengen.

De betonvloer ziet er super natuurlijk uit en is tegelijkertijd ook industrieel. Precies zoals we wilden!

Interieur met unieke stukken

Het interieur is modern, met opvallende kunstwerken en meubels. Zoals het grote ronde kunstwerk, maar ook de houten design tafel van Amerikaans notenhout. De bewoners hebben verschillende kunstwerken en souvenirs uit verre landen meegenomen die helemaal tot hun recht komen bij de mooie betonvloer.

Waarom een betonvloer van Gietvloer.net?

Een Design betonvloer is de perfecte optie voor liefhebbers van de betonlook. In tegenstelling tot een betonnen vloer van 100% beton is een Design betonlook wel geschikt voor in huis. De vloer is comfortabel, makkelijk schoon te maken en sterk. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Een betonvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!