Het jonge stel dat in dit appartement in Amsterdam Zeeburgereiland woont heeft voor een Design bet-onvloer ECO gekozen. Wij hebben, afgezien van de badkamer, in het gehele appartement de betonvloer aangebracht. Betonvloer in een appartement in Amsterdam: bekijk hier het eindresultaat.

Een stoere leefvloer

De bewoners hebben voor de Design betonvloer ECO gekozen omdat ze een stoere leefvloer wilden. En een betonvloer voldoet zeker aan deze eisen! De vloer heeft een stoere industriële uitstraling en is ook erg praktisch en comfortabel. Daarnaast heeft een vloer van woonbeton nauwelijks onderhoud nodig en gaat de vloer jaren mee. Ook is de vloer erg makkelijk schoon te houden. Al met al een prachtige en praktische vloer.

De Design betonvloer ECO is een zeer comfortabele vloer die makkelijk te onderhouden is. Bedankt Gietvloer.net!

Betonvloer in een appartement in Amsterdam

Op 87 vierkante meter is door ons de Design gietvloer ECO geplaatst. De bewoners hebben gekozen voor de kleur ‘Perfect grey’. Dit is een populaire grijstint die de betonvloer bijna niet te onderscheiden maakt van een klassieke betonvloer. Het appartement is modern ingericht met enkele bohemien decoraties als de grote rieten lampen, de verschillende planten en de vintage wereldbol.

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn met elkaar verbonden. Het is één open ruimte met de betonvloer als een mooie basis. Er is vooral voor tijdloze kleuren als grijs en wit gekozen. De goudkleurige velours gordijnen en de goudkleurige lamp vallen op en brengen meer kleur in het interieur.

Een betonvloer bij u thuis?

Vindt u deze betonvloer net zo mooi als de bewoners van dit appartement? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over onze Design betonvloer ECO en de diverse mogelijkheden van deze betonvloer.