In Brokking aan de Zaan, een bijzonder nieuwbouwproject in Wormerveer, mochten we onlangs een prachtige betonlook gietvloer in de kleur Silika leggen. Deze opdracht is een bijzonder verhaal, want de klant is de architect van het nieuwbouwproject. Toen de architect aan het project begon, was er nog geen sprake van het kopen van een woning in de wijk. Toen het project meer vorm kreeg, werd het stel zo verliefd op de prachtige locatie en de woningen dat ze hebben besloten er zelf te gaan wonen.

Nieuwbouwwoning met industriële look

Het stel heeft ervoor gekozen om de benedenverdieping te voorzien van een gietvloer. Een belangrijk punt was dat de vloer bij de strakke en moderne keuken moest passen. De PU gietvloer Green Line in de kleur Silika is niet alleen strak, maar heeft ook een industriële look, wat erg goed bij de bouwstijl van het project aansluit.

Praktisch en stijlvol

De klant wist door het werk als architect als geen ander hoe praktisch, maar stijlvol een gietvloer kan zijn. Deze vloer is namelijk zeer stevig en eenvoudig schoon te maken, wat ervoor zorgt dat hij weinig onderhoud nodig heeft. Naast de praktische voordelen is een betonlook gietvloer natuurlijk een lust voor het oog. In dit geval hebben de klanten gekozen voor een lichte kleur gietvloer, wat mooi contrasteert met de donkere keuken.

“We zijn heel erg tevreden met onze prachtige betonlook gietvloer! Het contrast tussen de lichte betonlook vloer en de donkere keuken staat maakt het geheel modern en stijlvol.”

De perfecte PU gietvloer

Wist u dat een PU gietvloer in alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar is? Daardoor is er altijd een kleur gietvloer die perfect bij uw huis en interieur past. We helpen u graag met het kiezen van de juiste kleur. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag direct een offerte aan. Bij ons vindt u de mooiste gietvloeren voor de scherpste prijzen!