In deze woning in Oostzaan is een uitbouw van 3,5 meter geplaatst, waardoor de keuken nu veel groter is geworden. Na het afronden van de uitbouw was het tijd voor een nieuwe vloer. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘Dark Grey’. Wij hebben de vloer op 50 vierkante meter aangebracht.

Een sfeervol interieur

De woning is sfeervol en rustig ingericht. Er is veel gebroken wit gebruikt en ook de gietvloer tint ‘Perfect Grey’ heeft een warme en rustige uitstraling. In de keuken is het keukenblok met een moderne uitstraling prachtig. De meubels in het interieur zijn net even anders en staan goed bij elkaar.

Eerst twijfelden we of we wel een gietvloer zouden nemen, want we hadden enkele horrorverhalen gehoord. Gelukkig kon het team van Gietvloer.net onze twijfels wegnemen. We zijn onwijs blij met de vloer!

Een gietvloer bij kinderen

Het gezin dat in deze woning woont heeft één kind. Een gietvloer is een zeer geschikte vloer voor gezinnen met (jonge) kinderen. Omdat de vloer volledig naadloos en vochtwerend is, is de vloer erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is de vloer ook licht flexibel waardoor hij comfortabel aanvoelt. Dat scheelt bij valpartijen!

Rubber comfort systeem

In deze woning hebben we onder de gietvloer een rubber comfort systeem geplaatst. Een rubber comfort systeem zorgt voor extra comfort, werkt geluidreducerend en scheuroverbruggend. Vooral in appartementen is een rubber comfort systeem aan te raden als u een certificatie voor de vloer nodig heeft die aantoont dat de vloer niet gehorig is. De bewoners van deze woning hebben vooral voor het rubber systeem gekozen omdat het de gietvloer nog comfortabeler maakt. Een rubber comfort systeem is één van de extra opties waarvoor u kunt kiezen bij Gietvloer.net.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gietvloer.net heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties zoals vloerverwarming en een rubber comfort systeem. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!