In deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn hebben we op een totale oppervlakte van 160 vierkante meter een betonlook gietvloer geplaatst. De bewoners hebben gekozen voor de tint ‘Chique’, een lichte grijstint. De vloer vormt een rustige basis in het stijlvolle interieur.

Waarom een betonlook gietvloer?

Iedere klant heeft weer een andere reden om voor een gietvloer te kiezen. Vaak is het een combinatie van zowel de uitstraling van de vloer en de praktische voordelen die een gietvloer heeft. De bewoners van deze woning wilden in eerste instantie graag een visgraat vloer. Maar op aanraden van de interieurontwerpster is de keuze toch op een betonlook gietvloer gevallen. Een betonlook gietvloer is namelijk veel makkelijker te combineren met de rest van het interieur. Het betonlook effect heeft een unieke uitstraling die de bewoners erg waarderen.

De betonlook gietvloer is prachtig! Hij ligt er erg mooi in.

Een stijlvolle inrichting

De inrichting van de nieuwbouwwoning is helemaal op elkaar afgesteld. Met een mooi resultaat. Het interieur is kalm, stijlvol en ook sfeervol. In elke kamer zien we dezelfde stijl. De vloer ligt zowel op de benedenverdieping als in de slaapkamers op de bovenverdieping. In beide slaapkamers en in de woonkamer liggen vloerkleden. Dat staat erg mooi! Een vloerkleed breekt het beeld en vormt een contrast met de strakke gietvloer.

Een gietvloer in de gehele woning

Het is erg interessant om in uw gehele woning een PU Gietvloer Green Line te laten aanbrengen. Dit heeft namelijk meerdere voordelen. Ten eerste brengt het eenheid aan in de hele woning. Een gietvloer is volledig egaal en loopt naadloos over in de verschillende kamers. Ten tweede scheelt het u tijd, want het is niet nodig om andere vloeren te laten aanbrengen. Als laatste voordeel is het ook nog eens voordelig, want de prijs per vierkante meter daalt bij Gietvloer.net als het oppervlakte toeneemt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in PU Gietvloer Green Line? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.