Een knus appartement

Bij een gietvloer denkt men al vaak aan complete bedrijfspanden of een particulier nieuwbouwproject op eigen kavel. Deze woning laat zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. In dit veelzijdige appartement, gelegen in het groene Loosdrecht, hebben we een gietvloer aangebracht in de zachte kleur Solo IJzer.

Licht & ruimtelijk

Het voordeel van een lichte vloer is dat deze de ruimte groter doet lijken. Het concept van kleur is dan ook een afkaatsing of opname van het licht. Met een lichte vloer wordt er veel licht weerkaatst, wat zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Op de foto’s is te zien dat de klant daarbij ook heeft gekozen voor een licht interieur, waardoor het zachte kleurenpallet in elkaar overvloeit.

Innovatief design

Design meubelen komen helemaal tot hun recht tegen de fijne achtergrond van een gietvloer. De vloer schreeuwt niet om aandacht, maar laat het interieur voor zichzelf spreken. Heeft u ook specifieke designstukken die u centraal wilt laten staan in uw woning? Met een gietvloer creëert u een oase aan rust, voor een strak resultaat.

Het gemak van een gietvloer

In eerste instantie kiezen onze klanten vaak voor een gietvloer vanwege de naadloze uitstraling. Natuurlijk wilt het oog ook wat. Bij Coatingvloer.nl vinden we het met name belangrijk dat u enkele weken na oplevering nog even tevreden bent met uw keuze. We horen dan ook vaak achteraf geluiden over de gebruiksvriendelijkheid van de vloer. Opvallend aan een gietvloer is dat deze makkelijk schoon te maken is en geen vuil vasthoudt.

“Makkelijk schoon te maken, soms eens een streepje van een stoel, maar die krijg je dan ook weer makkelijk weg!”

Stap binnen en ontdek

Kom binnen in de huizen van talloze klanten die u voor zijn gegaan. Onze klanten zijn zo gastvrij geweest om de deuren voor ons te openen, zodat wij het uiteindelijke resultaat voor onze toekomstige klanten konden vastleggen. Kijk daarom eens bij al onze voltooide projecten. Heeft u een gietvloer gevonden die bij uw wensen aansluit? Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgaaf.