Inspireren

Laat u binnenkort uw badkamer renoveren of gaat u een nieuwbouwwoning betreden? Laat u dan inspireren. We zetten 5 luxe badkamers voor u op een rij.

Badkamer met uitzicht

Ontspannen baden met schitterend uitzicht naar buiten. Maar ook naar binnen. Want vanuit de ronde badkom kijkt u uit op een naadloze en rustgevende gietvloer. Stap herboren uit bad en begin aan de dag.

Modern

Een zeer eigentijdse badkamer met zwarte kranen. Deze badkamer is helemaal bij de tijd. Het ovaalvormige bad, de neutrale vloer en de tegelwand achter het bad maken het plaatje compleet.

Grote wandtegels

In dit appartement oogt de badkamer strak. De inloopdouche met zijwand straalt eenvoud uit en vormt qua kleurkeuze een geheel met de gietvloer. De wanden zijn voorzien van grote tegels, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. De zwarte omlijsting van de zijwand zorgt voor een eigentijds karakter. Daarnaast is dit een zeer onderhoudsvriendelijke keuze: de gietvloer is naadloos, waardoor er geen zeepresten tussen de voegen kunnen komen en de wanden zijn in een handomdraai te reinigen.

Wit

Een wit bad met witte gietvloer. Een geweldige keuze voor wie van minimalisme houdt. De badkraan is subtiel weggewerkt in de muur en geeft een chique uitstraling. Verzorgingsproducten hebben hun vaste plek, eveneens in de wand. Praktisch, maar vooral ook gewoon mooi.

Honinggraat

Een badkamer met alleen witte en grijze tinten én honingraat tegels. Deze badkamer heeft het. Het resultaat is ongeëvenaard. De lichtgrijze gietvloer zorgt ervoor dat deze badkamer straalt. De wasbak met daaronder twee diepe lades zijn geschikt om alle producten die u in de badkamer gebruikt op te bergen. Zodat niets het zicht belemmert en het ontspannen kan beginnen.

Advies in onze showroom

Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw nieuwe badkamer past? Maak een afspraak en ontdek onze gietvloeren in het echt in onze showroom. Vooraf meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.