Een aanwinst in elke woning

Een eetkamer mag opvallen, maar kan net zo goed opgaan in het geheel. Wat uw wens ook is, er is genoeg variatie te vinden in eetkamers. Vind de eetkamer die bij u past.

Half in de keuken

Een eetkamer die gedeeltelijk in de keuken staat, maar ook deels in de woonkamer. Waar leven en eten samenkomen. Deze eetkamer heeft het. Voorzien van een houten eettafel en dito stoelen. Zelfs de stoel voor de allerkleinste past bij het geheel. Een schitterend geheel met de betonkleurige gietvloer.

Combineer stoelen met een bank

Een eetkamer midden in de woonkamer. Aangevuld met een moderne zitbank én stoelen. Genoeg plek voor het hele gezin. En wordt er per ongeluk geknoeid op de grond? De gietvloer is binnen enkele seconden weer schoon en neemt geen vocht en vuil op.

Licht

Deze eetkamer is ideaal om aan te ontbijten op een zonnige lentedag. Het natuurlijke licht komt eenvoudig binnen via de grote raampartij. Heerlijk genieten in het zonnetje van een schitterende eetkamer.

Een moderne eetkamer

Strak, eigentijds en stijlvol. Zo laat deze eetkamer zich het beste omschrijven. In deze ruimtelijke woning kunnen gemakkelijk 10 personen gebruik maken van deze eettafel. Veel mensen op bezoek, betekent dat de vloer veelvuldig gebruikt wordt. Geen enkel probleem voor deze slijtvaste betonvloer gietvloer.

Kindvriendelijk

Een eetkamer die na het eten gelijk wordt gebruikt als speelplaats. Uw kind voelt vermaakt zich uitstekend op de comfortabele gietvloer, kan zich verstoppen onder de tafel en door de stoelen heen kruipen. Een geweldige ervaring die nog jarenlang bijblijft.

Advies

We adviseren u graag op het gebied van een nieuwe vloer voor uw eetkamer. Maak een afspraak en bezoek vervolgens onze showroom in Amsterdam. Voor meer informatie over de prijs vraagt u eerst een offerte aan.