Welke eethoek past het beste bij u?

Een nieuwe eethoek in huis creëren bestaat uit het uitkiezen van een nieuwe eettafel, nieuwe stoelen en zelfs wel een nieuwe vloer. Al deze elementen hebben invloed op de eetruimte. Laat u inspireren en bekijk onderstaande eetkamers.

Ronde eettafel

Deze eetruimte is voorzien van een ronde eettafel, Vitra kuipstoeltjes en diverse bijzettafeltjes. Hierdoor komen de planten goed uit. De canvaswandecoratie zorgt voor een mooie invulling. En dit alles op een strakke, naadloze en witte gietvloer.

Keuken en woonkamer

Deels in de keuken, deels in de woonkamer. Deze eetkamer combineert het beste van twee werelden. Een strakke betonvloer als basis. En gele designstoelen en een ronde eettafel als pronkstukken.

Boomstamtafel

Een houten boomstamtafel en Dutchbone designstoelen. Een geweldige combinatie voor elke eetruimte. Deze eetkamer heeft voldoende zitplekken en is kindvriendelijk. De gietvloer is namelijk vloeistofdicht en voelt zeer comfortabel aan.

Stoelen van de toekomst

Deze HAY stoelen vormen de basis van deze eethoek. Samen met de ronde tafel met X-poot bent u klaar voor de toekomst. De strakke gietvloer en dito deurkozijn maken deze eetkamer helemaal af.

Eetkamer met piano

Een piano, een bar, een gietvloer en Pols Potten stoelen. Wat wilt u nog meer? Het hele gezin kan gemakkelijk aanschuiven en de dag goed opstarten of afsluiten. Precies waar een eetkamer voor gemaakt is.

Advies in onze showroom

Onze gietvloerspecialisten vertellen u graag meer over de ideale vloer voor uw eetkamer. Maak een afspraak en kom langs. Wilt u vooraf meer weten over de prijs, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.